Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

E ja bym z tymi 2 mm nie panikowal u mnie jest przechyl o jakies3 mm i nic sie nie dzieje daj gruby styro pod akwa czyli jakies 2cm u mnie to pomoglo bo na poczatku bylo 5mm przychylu (niestety tak wielka plyte ustawiali). Jesli chodzi o te 5 cm to ja bym na ten blat co jest polozyl zwykla plyte wiurowa szersza o 5 cm i tylko ja okleil jakas okleina podobna kolorem do szawki a wtedy w miejsce gdzie brakuje to ppodlozysz kawalek jakiejs plaskiej gabki i te 2 mm masz z bani. Jesli chodzi o tlo i pokrywe no to coz... pech to pech :(

A te 500 zl za akwa to koles niezle polecial ja za swoje 100x40x50 z pokrywa dalem 330 i z dowozem do domu. :D

Opublikowano

Czegoś tu nie rozumiem. Zapłaciłeś komuś za sklejenie akwarium. Ten ktoś dał ciała i Ci tego nie zrobił jak należy.

Pieniążków Ci raczej nie odda ale zawsze może to poprawić. Przecież to tylko kwestia pracy a nie materiału.

Niech rozetnie to co skleił i sklei jeszcze raz. Łaski nie robi. Nie rozumiem Twojego podejści.

Druga strona to taka, że zawsze lepiej się trochę pogimnastykować i mieć swój zaplanowany rozmiar.

Trzecia sprawa, że skoro masz już zamówione/kupione tło i pokrywę i do tego odpowiednią szafkę to mało mądre wydaje się teraz zmieniać rozmiar "bo Pan coś nie tak skleił".... Bierz szkiełko i jedź do faceta. OT tyle.

Opublikowano

Łaski nie robi niech poprawia co spartolił!! zajmie mu to godzinę a a Ty będziesz miał święty spokój z przerabianiem tła i pokrywy a jeśli nie będzie chciał poprawić to kup w markecie budowlanym gruba pianke pod panele sprzedawaną na metry i będzie git!! temu "szklarzowi" jak nie ze chce poprawić to bym 3 tafle węglikiem stłukł za to wszystko. HIHI :mrgreen:

Opublikowano

2 mm to mało ?

podkładanie czegokolwiek pod krzywy spód - absurd

250 l - TYLKO ?????

weź wylej 10l wiadro na podłogę a przekonasz się ile to 250l

za chiny bym nie odpuścił a gdyby wykonawca się wypiął to napisał bym skargę do inspekcji handlowej i na 100% wtedy poprawi.

Opublikowano

U mnie tak pięknie jest sklejone że z jednej strony jest 1mm a z drugiej prawie 3mm czyli dno też nie dolegało do blatu i tak stoi na styropianie jakieś 3 lata :twisted: + szafka jest żle wypoziomowana albo raczej wcale ale to już inna bajka :lol: Napisz co się dzieje w tym temacie

Opublikowano

No i jest tak, szafkę poprawiłem wymieniłem blat z płyty na kuchenny. Gdzieś tam jeszcze ucieka poziom bo podłoga krzywa, ale to już nie problem.

A akwarium wraca do poprawki będzie rozklejone i sklejone na nowo.

Mam nadzieję że ta druga wersja już nie będzie tak felerna.

Pozdrawiam