Skocz do zawartości

Malawi Macieja (przywitam się na forum)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yaro

Gdyby to był kryzys wieku średniego, to pewnie byłby z tym powiązany jakiś dyskomfort, a takiego nie ma. To rzeczywiste zaaangażowanie i upodobanie. No i jesteś off-topic :-) Sorrry, źe wytykam.

Maciek

Opublikowano

W Szczecinie jest tylko jedno sensowne, sprawdzone i pewne miejsce na rybki... APISTO. Wpisz w googla to znajdziesz namiary. Koleś ma w domu hodowle i na prawdę się na tym zna. Widać, że tym żyje i dba o wszystko. Brałem od niego całkiem sporo swego czasu. Makok teraz też od niego bierze rybki. PEWNIAK

Maciej68: po co Ci napowietrzacz?

Opublikowano

Wybacz, ale nie masz racji. W Szczecinie jest więcej takich miejsc, a co najmniej JEDNO (to wynika z mojego bardzo skromnego doświadczenia), i nie są to tylko wyłącznie wytrawni i zawodowi hodowcy. Są również pasjonaci, szkoda że nadal nie masz o nich pojęcia, bo udzielają się tu, na forum ;-) A JA o tym wiem, aczkolwiek staż tutaj mam bardzo malutki.

Maciek

Opublikowano
W Szczecinie jest tylko jedno sensowne, sprawdzone i pewne miejsce na rybki... APISTO. Wpisz w googla to znajdziesz namiary. Koleś ma w domu hodowle i na prawdę się na tym zna. Widać, że tym żyje i dba o wszystko. Brałem od niego całkiem sporo swego czasu. Makok teraz też od niego bierze rybki. PEWNIAK

Maciej68: po co Ci napowietrzacz?

:lol: bierze to mocno naciągane - raz brał - w środku był - zadowolony jest - pleca bardzo - innych miejsc nie zna bo i do szczecina ma daleko i nie po drodze :P