Skocz do zawartości

pokrywa a dojrzewanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdelecznie jestem świeżakiem wśród malawistów a w piątek odbieram baniaczek o wymiarach 130x35x40 :mrgreen: w związku z tym pojawiają się pytania i wątpliwości, mimo tego jest ogrom entuzjazmu i szczęścia z powrotu do akwarystyki. Oto pytania, którymi chciałem wam pozawracać głowę wiem, że to może juz było ale opcja "szukaj" na forach nie jest idealna :oops: :

1. Czy można wystartować z procesem dojrzewania bez pokrywy i co za tym idzie bez oświetlenia?

2. To pytanie dział Obsada

3. i 4 Te pytania w dziale Tło podłoże dekoracje

pytan nie przenosiłem i nie tworzyłem Ci nowych Topiców zrób to sam

Jeżeli ktoś bedzie gotów mi odpowiadać obiecuję nie zakładać nowych tego typu wątków i wszystko zamieszczać tylko i wyłącznie tu, choć i tak jak temat się rozwinie to mod go pewnikiem przeniesie,

jak widać nie czekałem aż się rozwinie tylko poprzenosiłem od razu po to są działy aby tam kierować odpowiednie pytania a nie tworzyć "groch z kapustą" potem jest łatwiej korzystać innym z opcji szukaj - Tobie tez radzę - naprawdę idzie

MarS

Opublikowano

jak najbardziej można akwa wystartowac bez pokrywy i oświetlenia, dla bakterii w filtrze jest to obojetne a i dla tych bakterii w akwa też jest bez znaczenia czy masz pokrywe oraz świetlówki