Skocz do zawartości

https://santario.olx.pl/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie robiłem więc nie oceniam. Wygląda to jednak na handlarza hurtownika i to ryb z różnych biotopów.

Czemu chcesz kupować właśnie z tej oferty?

Polecam zakup z renomowanej hodowli lub ewentualnie u Malawi Śląsk - to także handlarz/hurtownik ale specjalizujący się w Malawi i Tanganice - ofertę znajdziesz na OLX

• Lubię to 3
Opublikowano

Znalazłem ofertę i pytam. Oni jeżdżą po Polsce i dowożą rybki chciałem się dowiedzieć tylko. Mam zamiar jechać do Żor, jest to 180km więc również rozważam inne dostępne oferty.

Ale nic pochopnie nie robię pytam.😃

Opublikowano

My zawsze polecamy bardziej wyspecjalizowanych hodowców czy handlarzy.

Tacy obwoźni sprzedawcy to nigdy nie wiadomo co przywiozą i co później z tego wyrośnie 🤣

Jak masz daleko to sprzedaż wysyłkowa też nie jest złym wyjsciem.

Np moje na Śląsk przyjechały z Augustowa.

• Lubię to 1
Opublikowano
Godzinę temu, darchow napisał(a):

Oni jeżdżą po Polsce i dowożą rybki chciałem się dowiedzieć tylko

Zamawiałem w takiej obwoźnej firmie w czerwcu, dostałem sms będę 10 czerwca o 10.  We wrześniu wysłałem sms , pytając co z rybami zawsze może coś wypaść. Jednak do tej pory cisza, może gość myślał o czerwcu 2024. 🤔

• Haha 2
Opublikowano

Z Malawi Śląsk to też czasem rośnie coś co nie powinno. Loteria. Ani jedno zamówienie nie było udane. Po wielu miesiącach widać co się dostało. 

Z kilku źródeł przez Olx zamawiałem i zawsze rozczarowanie. 

Jeśli możesz to zamów z tanganikamalawi.pl albo z Tan-mal. 

• Lubię to 2
Opublikowano (edytowane)

Raczej wybiorę się osobiście, 1 zakup rybek to będzie. Więc chcę je zobaczyć na żywo i sam odwieźć do domu😃

Myślę, że temat można zamknąć.

Edytowane przez darchow
  • Lubię to 1