Skocz do zawartości

Odczyt testów JBL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowe testy i ,,stare,, różnią się wzornikami. Nowy teraz ma w nazwie dodatkowo napis Pro miałem taką sytuację że kupiłem test na NO3 w Trzmielu i dotarł do mnie bez skali barwnej zgłosiłem reklamację, a oni zgłosili ja do JBL. Zadzwonił Pan z firmy JBL z informacją że doślą mi brakującą skalę tylko żebym sprawdził czy mam stare testy czy nowe i wytłumaczył jak to rozpoznać (najłatwiej czy jest czy nie napis Pro) 

IMG_20201018_143015.jpg

• Lubię to 1
Opublikowano
9 minut temu, Sarar napisał:

O kurcze, to ja kupiłem nowe uzupełnienie do starego wzornika bo testy z walizki mi się przeterminowały. Mówicie, że jest inna skala kolorów i powinien ogarnąć całą nową walizkę albo kupić uzupełnienia ze starej linii?

Możesz też spróbować kupić lub zdobyć nowa skalę barwną mi przysłali na wspomnianą w poście wyżej reklamację cały zestaw. Bardzo fajnie dodatkowo zrobiona jest tam krótka instrukcja wykonania testy na każdym WZORNIKU. 

IMG_20201018_143042.jpg

IMG_20201018_143136.jpg

Opublikowano
7 minut temu, aro600 napisał:

Możesz też spróbować kupić lub zdobyć nowa skalę barwną mi przysłali na wspomnianą w poście wyżej reklamację cały zestaw. Bardzo fajnie dodatkowo zrobiona jest tam krótka instrukcja wykonania testy na każdym WZORNIKU. 

IMG_20201018_143042.jpg

IMG_20201018_143136.jpg

A masz może porównanie że skalą kolorów dla starszych testów? Jest taka sama czy to zupełnie co innego?