Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5E4E6CFA-CE59-44BC-AD29-E002A7D2D4C8.thumb.jpeg.06bb3f518dae081dafc7a03b81c6cafc.jpegPotrzebuje pomocy. Od 1.5h z mojej „deszczownicy” lecą bombelki powietrza. Próbowałem odpowietrzyć filtr szara wajchą. Męczyłem się przez ponad godzinę i nadal nic. Boję się o ryby. Dzwoniłem do Pani z Aquael’u, ale przez telefon srednio może cokolwiek pomoc. Macie jakieś pomysły? 

Opublikowano

Odepnij deszczownicę i schowaj  gdzieś. Jest zbędna i tylko spowalnia przepływ. Jeżeli chcesz mieć super natlenioną wodę to spowoduj  to,  aby dzięki dobrze ustawionym wylotom z filtrów , była łamana powierzchnia lustra wody. Filtr rozbierz i każdy kosz przepłucz w wodzie z akwa. Powinno pomóc.  Ale deszczownia jest zbędna.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.