Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TOP 10

1. Pseudotropheus msobo magunga 79 pkt

2. Pseudotropheus demasoni 71 pkt

3. Labidochromis sp hongi 44 pkt

4. Pseudotropheus tropheops sp. chilumba 34 pkt

. Pseudotopheus sp. elongatus mpanga 34 pkt

. Pseudotropheus saulosi 34 pkt.

7. Melanochromis cyaneorhabdos 32 pkt.

8. Pseudotropheus acei 26 pkt.

9. Labidochromis caeruleus 24 pkt.

. Maylandia estherae red - red 24 pkt.

Kilka pozycji się dubluje nie napisałem jakie są zasady kolejności przy równej ilości punktów więc już tak zostanie. Dzięki za udział ( 26 osób poza mną :D ) i podziwiajcie naszą liste ;).

• 3 lata później...
Opublikowano

niepodważalnie nr.1 to:

Pseudotropheus Williamsi

również wspaniały nr.2:

Cynotilapia afra Cobwe

dalej

3. P. Demasoni

4. I. Sprengerae

5. L. sp. Hongi

6. P. Saulosi

7. P. Flavus

8. M. Auratus

9. L. Caeruleus

10. M. sp. msobo magunga oraz P. Elongatus i P. Zebr

Opublikowano

Czyli co przystępujemy do zabawy od nowa na 2012r Mogę ewentualnie zająć się policzeniem wszystkich glosów oddanych w naszym sondażu Powiedzmy że termin od dzisiaj 26,03 do 9,04 Podajemy 10 naszych pupili w odpowiedniej kolejności a punktacja to 1pozycja-10pkt, 2pozycja-9pkt itd do ostatniej pozycji Nic innego nie pozosało jak zaprosić do zabawy ponownie:-) GŁOSUJEMY na MBUNE i NOMBUNE

Opublikowano
Czyli co przystępujemy do zabawy od nowa na 2012r Mogę ewentualnie zająć się policzeniem wszystkich glosów oddanych w naszym sondażu Powiedzmy że termin od dzisiaj 26,03 do 9,04 Podajemy 10 naszych pupili w odpowiedniej kolejności a punktacja to 1pozycja-10pkt, 2pozycja-9pkt itd do ostatniej pozycji Nic innego nie pozosało jak zaprosić do zabawy ponownie:-)

Puktacja byla troche inna w tamtej sondzie;)

Kolejność ( zwłąszcza 1 piątki ) jest konieczna gdyż wasz faworyt dostanie 10 pkt, drugi 7 pkt a trzeci 5 pkt., czwarty 3 pkt, piąty 2 pkt. pozostała piątka po jednym pkt...

ale to tylko tak gwoli scislosci:D moze byc tak jak podales.;)

Szkoda ze tylko mbuna.:( mimo ze piekna wielu preferuje non.;):P

Opublikowano

Dzieki Brazylia masz rację przecież nie tylko mamy w swoich zbiornikach mbune wiec juz poprawiam na nombune też Da nam to wiekszy obraz jakie trzymamy pysie:-)A co do punktacji myślę że nich zostanie ta co zaproponowałem bedzie więcej liczenia ale każda rybka bedzie doceniona:-) Może lepszym rozwiązaniem bedzie założenie nowego temau??