Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz78 napisał:

Ja akurat nie jestem zwolennikiem jednogatunkowych akwariów, dla mnie przynajmniej dwa gatunki to podstawa. A im więcej gatunków i im większe akwarium tym lepiej bo bardziej przypomina mi to jezioro gdzie wielogatunkowe stada różnokolorowych ryb pływają razem.

To mocny argument. Za jednogatunkowym przemawiał mały litraż. Tak czy siak, są dwa i to mi się podoba.

• Lubię to 1
Opublikowano

Bardzo przyjemnie się zapowiada. Kamień wyszukany i bardzo ładny. Z tą obsadą to zaszalałeś podobnie do mnie, tylko Cynka i Chindongo inne. A co, tak też może być pięknie na swój sposób😁. Powodzenia! 

• Lubię to 1
Opublikowano
12 minut temu, przemo-h napisał:

Bardzo przyjemnie się zapowiada. Kamień wyszukany i bardzo ładny. Z tą obsadą to zaszalałeś podobnie do mnie, tylko Cynka i Chindongo inne. A co, tak też może być pięknie na swój sposób😁. Powodzenia! 

A co miałem nie zaszaleć, ostatecznie zbiorniki mamy prawie takie same -to znaczy ja prawie 200, Ty ponad 800 😁

A poważnie, to dzięki.

Opublikowano
20 godzin temu, tuptas napisał:

A co miałem nie zaszaleć, ostatecznie zbiorniki mamy prawie takie same -to znaczy ja prawie 200, Ty ponad 800 😁

A poważnie, to dzięki.

Moją stopką się sugerowałeś. To już nieaktualne. Muszę porządek z tym zrobić🙂. Zbiornik mam obecnie podobny, a w nim Cynotilapia aurifrons i Chindongo 'elongatus mphanga'. No, ale nie saśmiecam wątku. 

Pisz i cykaj fotki. Pozdrawiam. 

• Lubię to 1
Opublikowano
14 minut temu, przemo-h napisał:

Moją stopką się sugerowałeś. To już nieaktualne. Muszę porządek z tym zrobić🙂. Zbiornik mam obecnie podobny, a w nim Cynotilapia aurifrons i Chindongo 'elongatus mphanga'. No, ale nie saśmiecam wątku. 

Pisz i cykaj fotki. Pozdrawiam. 

Tyz piknie :)

• Lubię to 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

" Jak żyć, skoro do jedzenia tylko kamień" - gdyby moje głodomory przemówiły, to pewnie to bym usłyszał. 

Mimo tych niedostatków, mają się całkiem dobrze:

DSC_0694.thumb.JPG.29f3443279a5228f4c89fd4975de1161.JPGDSC_0697.thumb.JPG.1ddead2792b1ee8132530494d64f8f76.JPG

• Lubię to 1