Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie do was czy ma ktoś pokrywę wykonana z lacobelu? Znalazłem sklep w którym kupię szkiełko 200x60x60 w cenie 1300 zł i mogę do tego dokupić pokrywę za 700zl z lacobelu bez oświetlenia. Nie wie jeszcze jak to ma wyglądać ale podobno do rantu akwarium ma być doklejone 5cm szkła Lacobel  i wyglądać niby jak Aquael Glossh.... A może wogole zrezygnować z pokrywy i kupić jakąś belkę? Jeśli tak to jaka? :)

Opublikowano

Ja mam, świetna sprawa. Czarny pas naokoło, od góry szyny nakrywowe też czarne. Łatwe w czyszczeniu.

Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka

Tylko coś ta cena 150/50/70 plus 10cm pas, plus szyby nakrywowe ok. 1300, co prawda dwa lata temu.

Opublikowano
2 godziny temu, twardaWodaW150/50/60 napisał:

Ja mam, świetna sprawa. Czarny pas naokoło, od góry szyny nakrywowe też czarne. Łatwe w czyszczeniu.

Tylko coś ta cena emoji19.png 150/50/70 plus 10cm pas, plus szyby nakrywowe ok. 1300, co prawda dwa lata temu.

Czarne szyby łatwe w czyszczeniu? :) jak to jest u góry zamocowane i w jaki sposób zmieścił się oświetlenie? :)

Opublikowano

Kurz to wiadomo, ale to że jest to szkło wiele ułatwia, wynosisz pokrywę do wanny prysznic i załatwione. Jak będę popołudniu w domu to postaram się wrzucić fotki. Ja już nigdy nie będe miał pokrywy z innego materiału . Ostrzegam tylko że taki układ zabiera nam część wysokości akwa więc trzeba to brać pod uwagę przy planowaniu zbiornika. Foty wieczorem.

Ciekawe rozwiązanie. Gdzie to robią?
Każdy szklarz .. przy robieniu akwa bo później to już zamówić i kleić samemu.