Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam wszystkich,
czy ktoś z okolic Kęt (Bielsko-Biała,) mógłby mnie poratować dojrzałą ceramiką? Akwarium 112l. Start już wkrótce :)

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam, jestem typowym świeżakiem w biotopie i mam 2 prośby:

1.Potrzebuję zasypać narurowca bioceramiką dlatego chętnie przyjmę używaną w zamian za świeżą :)

2. Potrzebna mi jest za ok. tydzień, dwa obsada  Chindongo Saulosi, Cynotilapia Zebroides Jalo Reef, Pseudotropheus Cyaneorhabdos Maingano ,ktoś się orientuje gdzie w okolicy Poznania najlepiej szukać (jakość i cena)?Pomysł obsady skradziony od @rafalniski

Ewentualnie prosiłbym o przedstawienie propozycji wg wzoru kolorów ryb : żółte , niebieskie(mogą być pręgowane) - warunek konieczny i jakieś szaro czarne zebrowate itp. , nie chcę przekraczać 3 gatunków.

Z góry dziękuje za informację. 

Opublikowano
1 godzinę temu, myszator napisał:

2. Potrzebna mi jest za ok. tydzień, dwa obsada  Chindongo Saulosi, Cynotilapia Zebroides Jalo Reef, Pseudotropheus Cyaneorhabdos Maingano ,ktoś się orientuje gdzie w okolicy Poznania najlepiej szukać (jakość i cena)?Pomysł obsady skradziony od @rafalniski

Pytaj w dziale SKLEPY,ZAKUPY.

1 godzinę temu, myszator napisał:

Ewentualnie prosiłbym o przedstawienie propozycji wg wzoru kolorów ryb : żółte , niebieskie(mogą być pręgowane) - warunek konieczny i jakieś szaro czarne zebrowate itp. , nie chcę przekraczać 3 gatunków

Jeżeli chodzi o obsadę załóż  temat w dziale OBSADY.