Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, AndrzejGłuszyca napisał:

Lepszym pomysłem będzie czarne spienione 3 mm PCV do środka. Szyba spowoduje efekt lustra  i to dosłownie.

Nie upieram się nad szybą, ale jeśli by była w macie to efektu lustra powinno dać się uniknąć. Ale myślę że pcv to też dobry i pewnie sprawdzony temat.

Opublikowano
1 minutę temu, kuki36 napisał:

Ale myślę że pcv to też dobry i pewnie sprawdzony temat.

......dokładnie. Wielu kolegów tak ma i miało. Sam kiedyś  miałem  i potwierdzam , że daje fajny efekt głębi. Nie odmawiam Ciebie od szyby ale po prostu mówię o fajnej , skutecznej i sprawdzonej alternatywie:) Wybór należy do Ciebie:)

• Lubię to 1
Opublikowano
2 minuty temu, AndrzejGłuszyca napisał:

......dokładnie. Wielu kolegów tak ma i miało. Sam kiedyś  miałem  i potwierdzam , że daje fajny efekt głębi. Nie odmawiam Ciebie od szyby ale po prostu mówię o fajnej , skutecznej i sprawdzonej alternatywie:) Wybór należy do Ciebie:)

Dziękuję, będzie pcv:). A co możesz powiedzieć o oświetleniu na podstawie filmu?

Opublikowano
Teraz, kuki36 napisał:

A co możesz powiedzieć o oświetleniu na podstawie filmu?

Wg mnie niewiele  się różni od tego na zdjęciu. A skoro aparat Ci przekłamuje to nie będę go po prostu oceniał bo wprowadzę Ciebie w błąd w swojej ocenie.

Opublikowano
3 minuty temu, AndrzejGłuszyca napisał:

Wg mnie niewiele  się różni od tego na zdjęciu. A skoro aparat Ci przekłamuje to nie będę go po prostu oceniał bo wprowadzę Ciebie w błąd w swojej ocenie.

Jeśli chodzi o parametry to lampa 15 W, 66 LEDs, 3630 lm + lampa color rgb 32W, 132 LEDs (ustawiona na kolor niebieski).