Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, luck83 napisał:

..chyba nie jest to pełny link albo nie dałeś jako publiczny.

..nie wiem jak ale jak to pisałem to zrobił się widoczny:)  Już jest OK.

A jednak otwiera się tylko w tym co skopiowałem jak cytowałem. Twój nie otwiera a po skopiowaniu i wrzuceniu np. w Google nie otwiera. Otwiera tylko to co tutaj skopiowałem.

Edytowane przez AndrzejWalb
  • Lubię to 1
Opublikowano

Usiądę do laptopa później i zobaczę o co chodzi, bo w telefonie też mam jakieś błędy z wyświetlaniem.

Edit: ponownie wkleilem link do filmiku .. - działa teraz?

Opublikowano

Gratulacje @luck83! Samica maingano inkubuje?. Przyznam szczerze, że nadzwyczaj spokojne masz te maingano. Niech cię przypadkiem nie korci redukować.

Baniaczek prezentuje się superowo! Nawet na okrzemki się nie zapowiada.

• Lubię to 1
Opublikowano (edytowane)

Dzięki @przemo-h :) ! Równolegle inkubują dwie samice Maingano .. :) Z poprzedniego miotu przeżyły mi tylko dwa małe Maingano, aktualnie mają jakies 2-2,5cm, reszta pewnie została zjedzona. 
Maingano mam od @fish_magic(Hary także). Bardzo śliczne ryby, na żywo poezja kolorów!  Niczego nie będę redukował, usunąłem ogłoszenie z OLX już z tydzień temu .. :)

Co do okrzemek, mam nadzieję, że ich nie będzie! No ale jak się pojawią, cóż, wartość dodana.. :)

2 godziny temu, AndrzejWalb napisał:

..chyba nie jest to pełny link albo nie dałeś jako publiczny.

Okazało się, że wgrałem film jako niepubliczny, zmieniłem już to w opcjach, dzięki za wskazówkę!

Edytowane przez luck83
Opublikowano

Dobrze, że nie masz zamiaru redukować. Mnie na początku przygody z maingano pokusiło. Zostawiłem 1+3 i szybko po tej redukcji zaczęły się schody. Tłukły się strasznie, ale to długa historia. Twoje wydają się być w tym układzie spokojne,więc lepiej nie ingerować do puki nie musisz. 

Opublikowano

Naprawdę świetnie prezentuje się Twój zbiornik. Moje gratulacje :)

Aż nabrałam chęci na małe zmiany w postaci dorzucenia do siebie trochę większej ilości kamienia :D

• Lubię to 1