Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko zamierzam kupić ryby z fishmagic i w związku z tym myślałem o ich pokarmie.

Może ktoś się wypowiedzieć na temat tego pokarmu ? brał go ktoś z forum?

Czy lepiej niezaprzątać sobie głowy 

Pozdrawiam Marek

Opublikowano

Miałem go bo też kupowałem ryby u FM. Kupując rybki i tak go dostaniesz :) Co mogę powiedzieć.... chętnie go jadły jednak po wybarwiającym robiły czerwone odchody co mnie trochę denerwowało.... a spirulina lekko brudziła wodę, granulki miały trochę pyłu co pływało po lustrze wody.

Opublikowano
Dnia 24.09.2017 o 20:03, MDRAGON87 napisał:

Miałem go bo też kupowałem ryby u FM. Kupując rybki i tak go dostaniesz :) Co mogę powiedzieć.... chętnie go jadły jednak po wybarwiającym robiły czerwone odchody co mnie trochę denerwowało.... a spirulina lekko brudziła wodę, granulki miały trochę pyłu co pływało po lustrze wody.

To może O.S.I spirulina,Vivid Color,Brine Aretmia jeszcze Pani poleca Red Power granulat XS pewnie lepsze rozwiązanie? z Tan-Mal

Opublikowano
Dnia ‎2017‎-‎09‎-‎24 o 19:58, marekmax77 napisał:

Czy lepiej niezaprzątać sobie głowy 

Podawanie pokarmu takiego jak stosował hodowca to dobry pomysł. Nagła zmiana diety na ogół odbija się na kondycji naszych ryb. Wszelkie zmiany w żywieniu tych ryb trzeba przeprowadzać rozważnie.
Oferta ryby plus pokarm którym były karmione, oznacza że sprzedający zna się na rzeczy.

• Lubię to 2
Opublikowano
50 minut temu, piotriola napisał:

Podawanie pokarmu takiego jak stosował hodowca to dobry pomysł. Nagła zmiana diety na ogół odbija się na kondycji naszych ryb. Wszelkie zmiany w żywieniu tych ryb trzeba przeprowadzać rozważnie.
Oferta ryby plus pokarm którym były karmione, oznacza że sprzedający zna się na rzeczy.

Tylko warto zapytać w jaki sposób go podaje i proporcje jakimi dozuje. 

• Lubię to 2
Opublikowano
Dnia 26.09.2017 o 10:07, Mortis napisał:

Tylko warto zapytać w jaki sposób go podaje i proporcje jakimi dozuje. 

Do pokarmów jest dołączona instrukcja :)