Skocz do zawartości

Nowa obsada - Czym karmić??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nareszcie doczekałem się rybek :D dzisiaj przyjechały prosto z Olsztyna (od Jakuba - serdecznie pozdrawiam) i w moim 216 litrowym baniaczku znalazła się następująca obsada: saulosi (2+4), yellow (1+3), red-red (1+4). I tu budzi się nowe pytanie: Czym nakarmić moje pysie?

dzisiaj kupiłem 300ml (55g) opakowanie pokarmu firmy Tropical - Malawi i zastanawiam się czy na długo mi tego wystarczy? Planuje zakup czegoś w większej ilości ale nie bardzo wiem co kupić (bo wybór jest ogromny) a chciałbym wydać nie więcej niż 100 zł. Co byście zaproponowali?

Z góry dziękuję i pozdrawiam .

Opublikowano

Sabotage dzięki za szybką odpowiedź :) ale troszkę nie o to mi chodziło...bardziej chciałbym wiedzieć co polecacie osobiście? bo naczytałem się już całkiem sporo ale i tak jak otwieram stronkę sklep malawi to dostaję oczopląsu :shock: bo nie wiem co wybarć :? doradźcie... please :roll:

Opublikowano
larwy komarów, wodzenie, mysis, solowce, mięso krewetek, małży, kryll, cyklopy

Plus rzecz jasna pokarm roslinny: Spirulina SuperForte 36%, lub O.Si>i <-- bardzo droga, do tego D-Alio Plus, Hikari Excel i np jeszcze cos z Sery granuagreen lub cos podobnego.

Pozdrawiam