Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Sorry tu masz rację :) kierowałem się tym żeby nie zakładać  nowego tematu ale Racja :) 

a co do Obsady to czy do takich Saulosi powiecmy mogę dać  cos na dno jakieś  kiryski , bocje itp.  ?

Edytowane przez AndrzejWalb
Opublikowano
Godzinę temu, raperek napisał:

muszę zobaczyć co proponują Sklepy w mojej okolicy jeszcze :) 

W okolicy Grodziska Maz. ? to nie musisz sprawdzać bo ja Ci powiem, że nic nie oferują ile masz sklepów w okolicy ? :)

Najbliżej coś sensownego możesz znaleźć w Discusie na pradze, ale akurat Saulosi lepiej kupić z jakiejś Hodowli, np. u naszych klubowych partnerów. Ryby przyjeżdżają pociągiem przesyłką konduktorską lub PKS. To chyba najsensowniejszy sposób pozyskania ładnych nie skundlonych ryb w przyzwoitej cenie.

Opublikowano

hmmmm , w Jankach mam  sklep  KAKDU tam trochę jest , widziałem tez ostatnio w Auchan na Modlińskiej sporo pyszczaków . pojeżdżę i zerknę  ale to jeszcze jest czas póki co musze założyć zbiornik :)

Opublikowano

Nie kupuj nic w żadnym Kakadu ani tego typu zoologach! Jeśli chcesz być pewny jakości ryb i mieć ładne okazy to tylko hodowle polecane na forum. Niech Cię nie zwiedzie "hodowla", dużo drożej niż w kakadu nie będzie. Do Diskusa możesz się wybrać, ale byłem w zeszłym tygodniu i Saulosi były po pierwsze Coral, czyli sztuczne, po drugie były średnio ładne, ale generalnie sklep godny polecenia.

Opublikowano

Mi nie chodzi o cenę tylko bardziej o czas na odbiór ponieważ mam tylko chwile w weekendy . a znasz jakieś hodowle w okolicy powiecmy do 100-150km żebym mógł podjechać  i odebrać osobiście w weekend  ?

Opublikowano

No tak jak kolega napisał, z tym że też nie ma sensu jechać do @fish_magic , ponieważ ryby pięknie spakowane przyjeżdżają PKS'em na dworzec Wawa-Zachodnia, gdzie nawet nie będąc zmotoryzowany dotrzesz bez problemu z Grodziska w kilkanaście minut. Ja odbierałem swoje ryby jakoś w sobotę o 22, więc nawet nie płaciłem za parking, bo siedziałem sobie w aucie i czekałem na przyjazd autobusu, potem szybkie myk myk i byłem z powrotem w aucie z rybami :).
Wygodniej niż iść do sklepu :)

• Dziękuję 1