Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...hm..on ma całkiem inny układ wylotu ( łącznie z końcówką) i być może to podnosi siłę jego wylotu. U Ciebie leci z rurki pod kątem prostym z całego przekroju ( okrągłego). Jak przyrównasz u Ciebie i u niego siłę wylotu z tych okrągłych rurek to wygląda na to samo. Natomiast porównując jego wylot z literki U z tą końcówką to faktycznie jest niby silniejszy ale u Ciebie leci całym przekrojem wspomnianej okrągłej rurki i być może  to jest przyczyną ,że słabiej?

Opublikowano

Całkiem mozliwa opcja , wyglada ze w tym miesiacu zamiast zacząc robić oswietlenie ktore miałem w planie zrobie mały serwis filterkowi jest to większy piorytet . Jak uda mi sie poprawić siłe wylotu to napisze a póki co musze sie rozejrzec za wirnikiem ,uszczelka przy okazji, i moze zdobete wylot orginalny bo filtr dostałem bez orginalnych wezy i dzis otwierajac filtr zeby go jeszcze raz obejrzec zauwazyłem ze jest złamany zatrzask od tej pokrywki ochronnej wirnika niby jak go wcisne trzyma ale wymienic wypada moze to i powod głoszniejszej pracy

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka