Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generalnie rozchodzi się o to, że jeśli ktoś za młodu bawił się klockami, to jest w stanie złożyć kaseciaka, jak pierwszy nie wyjdzie zbyt ładny to drugi już na pewno tip-top.

Więcej pieniędzy będzie kosztowało kupno opakowania i przesyłki niż sam kaseciak. Także nie ma co dywagować. No chyba że dochodzi czynnik ludzki, jak u autora tematu, czyi dzieci i brak czasu. Ale sam zainteresowany na razie nie odpisał skąd pochodzi więc nie ma co bić piany :)

Opublikowano
Więcej pieniędzy będzie kosztowało kupno opakowania i przesyłki niż sam kaseciak. Także nie ma co dywagować.

Co racja to racja...

No chyba że dochodzi czynnik ludzki, jak u autora tematu, czyi dzieci i brak czasu.

O tym myślałem pisząc o wysyłce kaseciaka w styroboxie ;)...

Opublikowano

Może to już musztarda po obiedzie i jackodembos kupił pompę do swojego kaseciaka, ale ja również jak deccorativo polecam atmana. Pompa będzie odpowiednia do 240, a regulatorem zawsze można ją przytłumić. Ewentualnie jest jeszcze rozwiązanie które zastosowałem u siebie przy pomocy kształtek i rurki PVC rozbiłem wylot na dwie części. Jedna odpowiada za obieg druga porusza taflę wody (napowietrzanie i rozbijane ewentualnego filmu bakteryjnego).