Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co Wy tak z tym sterownikiem od Romka? co on w ogole daje poza mozliwoscia stopniowego wlączania i wyłączania światła? gdzie można to kupić?

Opublikowano
co Wy tak z tym sterownikiem od Romka? co on w ogole daje poza mozliwoscia stopniowego wlączania i wyłączania światła? gdzie można to kupić?

Jak nie chcesz od Romka to możesz nabyć u dalekowschodnich przyjaciół sterownik TC420. Od Romka nie testowałem ale TC420 też się spoko sprawdza.

Opublikowano
Jak nie chcesz od Romka to możesz nabyć u dalekowschodnich przyjaciół sterownik TC420. Od Romka nie testowałem ale TC420 też się spoko sprawdza.

A ile to kosztuje? gdzie można zamówić?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Jest gorszy :)

Wysłane z telefonu

Spiochu może opiszesz dokładnie w czym jest gorszy?

Ja nie użytkowałem tego od forumowego kolegi dlatego nie będę pisał który jet lepszy lub gorszy.

Opublikowano

Mam oba typy a Romkowe nawet 2 szt:D

Moim zdaniem jak pracują to nie ma żadnej róznicy i nie ma lepszego i gorszego. Oba realizują to co zaprogramowałeś.

Jak chcesz wiedzieć który lepszy poza pomijalną róznicą w koszcie wynikającą z możliwości i ilości funkcji to :

- daj 6-cio latkowi oba do zaprogramowania cyklu dobowego:D :D

- spróbuj podłączyć inne diody niż 12V np diody LED COB 20W 10000K lub RGB COB które są na 32V-36V

Opublikowano

Z tego co pamiętam tc420 przejście między zaprogramowanymi poziomami jasności robi w z góry zaprogramowanym czasie, bodajże 30 sekund. U Romka jest to rozciągnięte w całym czasie.

Wysłane z telefonu