Skocz do zawartości

Uwaga na test JBL NO3

Gość grabiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
...myślę Henryk ,że już się możesz za to zabierać. Jak nie Ty to kto:)? Bo tak to będziemy sobie tylko tutaj wszyscy gdybać.

no a kto mnie nazywał chemik :D , laboratorium robi zamiast się zajmować rybami no kto??

Wiesz Andrzej to już na zawsze zostanę na tym forum chemikiem i będą mi palce w oczy tym laboratorium wsadzać.:D jak się nadarzy okazja.

A jak to sobie wyobrażasz - sklep z płynami kalibracyjnymi otworzę , czy będziecie mi przysyłali swoje testy do weryfikacji - mało mnie to bawi.

Wolę się pobawić z wnuczką Zoją.:D :D :D

Łatwiej test 0018 odstawić a kupić nowe uzupełnienie z serii 0017 i będzie można samemu porównać tak robi Darek i może każdy inny.

czyli bajron ma dokładnie jak Darek

Opublikowano
Wiesz Andrzej to już na zawsze zostanę na tym forum chemikiem i będą mi palce w oczy tym laboratorium wsadzać

..od funkcji chemika to Ty już się nie wymigasz Henryk:) Nie wypieram się ,że min. ja nazwałem Ciebie chemikiem:) Ale nie ukrywam ,że doceniam tę Twoją chemiczną dociekliwość...To jest zaleta w naszym hobby i nie tylko w hobby.

-- dołączony post:

proszek- 15 25375 00 0 v10

kropelki- 15 25375 00 1 v11

a nr serii mam 1000

Opublikowano

Ja polecam testy saliferta. Cena podobna ale nie ma uzupełnień. Ale za to czas wykonywania kilkukrotnie szybszy bo tylko 3 min. Nadaje się do wody słodkiej I słonej. Bo np. Jbl w morskiej jest jak zoolek tu na forum :P. Pokazuje jak chce.

Opublikowano
Ja polecam testy saliferta. Cena podobna ale nie ma uzupełnień. Ale za to czas wykonywania kilkukrotnie szybszy bo tylko 3 min. Nadaje się do wody słodkiej I słonej. Bo np. Jbl w morskiej jest jak zoolek tu na forum :P. Pokazuje jak chce.

No opłaca się nie ma co:D:D:D:D

eRybka Salifert testy: Ca,Mg,pH,kH,NH4,NO2,NO3,PO4 (6128333134) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Porażka