Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie

Dzisiaj przybyly ryby od Malawiana, jestem zachwycony wyborem ryb, hodowli jak i przede wszystkim biotopu Malawi. Kiedys mialem ogolniaki ale pyszczaki to jest inna liga. Co prawda baniak 120cm ale nie wiadomo ktory kat ogladac. Czuje ze zamiast wody mam redbula :) Te rybki sa niesamowite. Pewnie chcecie zdjecia, beda jutro bo dzisiaj dla mnie swieto i ze szwagrem pol dnia oczy w baniaku i co by nie zaschlo leszek z prawej :) Jak ja sie ciesze, ze trafilem na to forum przed zakupem szafki :) :)

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Przedstawiam zdjęcie mojego zbiorniczka (teraz już wiem że i zdjęć muszę nauczyć się robić).

Rodzinie jak i mi się bardzo podoba, lecz jako "młodzianek" nabieram doświadczenia i już teraz wiem, że bym trochę inną drogą poszedł.

Obsada (zakup u Malwiana mega zadowolenie):

1. Pseudotropheus Saulosi szt. 8,

2. Iodotropheus Sprengerae szt. 8,

3. Pseudotropheus Elongatus Neon Spot szt. 8

wiadomo zostanie zredukowana do 1+3.

Teraz pozostało podziwiać rozwój rybek, oraz pracować na małżonką w celu zorganizowania większego placu na nową budowę :) :) :).

Wielkie podziękowania dla wszystkich forumowiczów bo dzięki Wam, ja i cała moja rodzinka jesteśmy zarażeni Malawi :) :) :) :) :) :)

Dzięki, dzięki, dzięki.

Na pewno do zobaczenia na ZOO - BOTANICA 2016 Wrocław we wrześniu, będzie nam bardzo miło poznać niektórych i porozmawiać.

Teraz nie pozostało mi nic innego jak wstąpić do tak fajnego klubu Malawi.

post-17039-14695729171321_thumb.jpg