Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to Panowie ja mam komunikat.

Na 100% w weekend 24-25 kwietnia jestem w Krakowie przy okazji SPOTKANIA TANGANICKIEGO 2015.... i na bank w któryś dzień zjeżdżam do Zawoji.

Jeżeli ktoś jest chętny na ekspedycję oraz na udział w ST2015 (na co w imieniu Roberta i Marty Mierzajskich serdecznie zapraszam) to proszę o kontakt.

Miejscówę od kado już mam, wodery kalosze jakiś łomik i kombiaka mondziaka oraz chęci.

Wyjazd z Głogowa w kierunku Krakowa piątek 23.04 ok 18 tej

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mały UPDATE

Ze względu na piątkową imprezę firmową na której muszę być wyjazd przenoszę na sobotę wcześnie rano (ok 4:00)

Jeśli ktoś jest jeszcze chętny to zapraszam !!! mam jedno wolne miejsce w aucie.

Po drodze zahaczam o WROCŁAW.

Wypad do Skawiny po kamolce w sobotę ok 16.

Czerwona czcionka zarezerwowana jest dla moderatorów.

Opublikowano

macie ładną pogodę na wyprawę po kamolce :) jak będziecie szukać, to zacznijcie od ujścia Skawicy Sołtysiej do Skawicy , dokładnie w tym miejscu jest ujście jak na fotkach .... pod mostem leżał piękny kamień :wink:

post-15858-1469572223384_thumb.jpg

post-15858-14695722234817_thumb.jpg

Opublikowano

Kado to miejscówki którą podawałeś mi na mapach google?

Wygląda na to że zapoluję dziś w pojedynkę, a pod most zagładę napewno ;-)

Opublikowano
Kado to miejscówki którą podawałeś mi na mapach google?

to ten potok, gdzie ja zbierałem , oczywiście trzeba trochę połazić i poszukać, bo nie wszystkie są fajne :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Też dzisiaj się obłowiłem w kamyki w okolicach Zawoi, dokładnie w drodze na przeł. Krowiarki. Zastanawiam się czy te kamyki muszą być czyszczone/dezynfekowane, skoro woda w strumieniu I klasa czystości, wypływa prosto z Babiogórskiego Parku.

post-15894-14695724127228_thumb.jpg

post-15894-14695724141686_thumb.jpg

Opublikowano

No super, kurde ja takich dużych nie trafiłem :/ Jakby Ci został jakiś jeden duży lub dwa , to z chęcią przygarnę :) więc jak coś , to zamawiam :) przed włożeniem do akwa sparz gorącą wodą i przemyj później, bo w tych potokach są ryby