Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akwarium 450l 150x60x 50

Filtracja mechaniczny jbl e 1501 i taki sam jako biolog

Grzałka Eheim 300W

Saulosi 7 sztuk

Maingao 7 szt

Red-red 5 szt

Złociste 4 szt

Yellow 4 szt

ACEI 5 szt

Ślimaki Militarny Helmet 6 szt i stada świderków

i do skubania anubiasów

post-15635-14695720249302_thumb.jpg

post-15635-1469572025034_thumb.jpg

post-15635-1469572025354_thumb.jpg

post-15635-14695720256608_thumb.jpg

Opublikowano

Co do kamienie to wapń ten jasny to dołozony niedawno i jeszcze czysty dlatego taki kolor a te kamienie na bokach to wiem że to nie to alee mam nadzieje że wszystko pokryją piękne zielone dywany ;) a co do obsady akwarium jest już rok i rybki narazie żyją w zgodzie rzadnych strat, narybek się pojawia ,więc może będzie ok

Opublikowano
a co do obsady akwarium jest już rok i rybki narazie żyją w zgodzie rzadnych strat, narybek się pojawia ,więc może będzie ok

Nawet dołożenie kolejnych gatunków będzie nadal według ciebie Ok ponieważ one nadal będą się mnożyć i jakoś żyć. Jednakże to nie jest wyznacznikiem że jest Ok. W takim litrażu ryb powinno mniej więcej znajdować się około 20-24szt. U ciebie są spore gatunki jak p. acei czy red-red.

Opublikowano

Ok rozumiem ,byłem przekonany że w 450 l można ok 30 rybek trzymać ,ok z redukuje obsadę,a co do młodych które w kamieniach się uchowają wydaję innym .dzięki za wszelkie rady to moje 1 Malawi.

Opublikowano

Taki zbiornik daje sporo możliwości. Zajrzyj do Naszej galerii, z pewnością znajdziesz tam sporo inspiracji. Co do obsady to tak jak wyżej :) Dobrze by było gdybyś używał nazw łacińskich ;) tak czy siak powodzenia !