Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no tak ale chodzi o to jak by nie bylo tego wzmocnienia to co wtedy a szklo jest 8 bo pytalem

...mało prawdopodobne aby nie miało . Po prostu dopytaj .Ja osobiście ( nie jest to sugestia) i tak bym brał ze względu na pokrywę. A wzdłużne można u szklarza wkleić..Ale jestem na 99% pewny ,że są te wzmocnienia bo to jest standard przy takich zbiornikach z tą grubością szkła. Ale upewnij się.

..skoro to jest pokrywa WROMAK to i prawdopodobnie szkło jest WROMAK . A oni w tego typu zbiornikach na 100% wklejają:)

Opublikowano
a jak pytalem o akwaria to pisano ze sie rozwala

..też mam WROMAK i też miałem pęknięcie .Teraz mam doklejone za 10 zł poprzeczne wzmocnienie , akwarium jest dobrze wypoziomowane i nic się nie dzieję .Mnie tylko chodzi ,że za te pieniądze co on proponuje z tą pokrywą to gdzie indziej możesz kupić tylko samo szkło:)

Decyzja i tak należy do Ciebie!

Opublikowano

bo akwarium z allegro kosztuje 290 zl 8mm a z 10 okolo 120 zl wiecej bez pokrywy wiec nie wiem co mam z tym fantem zrobic bo zalezy mi na tym zeby nie peklo :)

pisalem do wlascicela i nie wie z jakiej firmy ono jest tylko napisal ze z zolgicznego z opola jest

Opublikowano

Pękała przednia lub tylna szyba tam gdzie się kończy wzmocnienie. Poszukaj wątki na forum o pekajacych akwariach. Zdjęcia tam zamieszczone wszystko Ci wyjaśnią.