Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc ,

Mam pytanie szybkie , Ile narybku moze wydac dorsosla samica Cobalt Blue Zebra . ( dorosla w warunkach akwariowych , moja ma okolo 5-6cm )

Thanks ,

Gość pemergency
Opublikowano
Czesc ,

Mam pytanie szybkie , Ile narybku moze wydac dorsosla samica Cobalt Blue Zebra . ( dorosla w warunkach akwariowych , moja ma okolo 5-6cm )

Thanks ,

Zależy, który raz inkubuje, jeśli pierwszy to pewnie 0, czyt. null... połknie najprawdopodobniej wszystko. Za 3cim razem moja wypuściła 23 szt. wielkość podobna, ok 6cm.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Ktory raz to nie wiem , gdyz to byli goscie w moim zbiorniku , ale zadomowily sie troche duzlej i teraz okazalo sie ze ma w pysku ikre . Nie wiem ile razy inkubowala wczesniej , ale wiem ze bede mial duzy problem...( co zrobic z mlodymi ).

" Zależy, który raz inkubuje, jeśli pierwszy to pewnie 0"

Czy to jest regula ? Gdyz moja yelow jako pierwsza inkubacja ladnie donosila mlode ? Nie bylo ich wiele , ale donosila .

Thanks ,

Gość pemergency
Opublikowano
Nie odławiaj samicy a Twój duży problem sam się rozwiąże ;)

dokładnie, podtrzymuje...

Czy to jest regula ? Gdyz moja yelow jako pierwsza inkubacja ladnie donosila mlode ? Nie bylo ich wiele , ale donosila .

Skoro, Twoja yellow donosiła to sam sobie odpowiedziałeś na pytanie...

Opublikowano

" Skoro, Twoja yellow donosiła to sam sobie odpowiedziałeś na pytanie... "

Yellow tak , ale kto wie jak np z Cobalt ... Wiec jednak nie odpowiedzialem sobie na pytanie . Ale to nie ma znaczenia . Wracajac do tego aby nie odlawiac , cuz z mojej strony akwarystyka troche inaczej wyglada , a wiec odlowie a z czasem znajda mlode dom .

Dzieki wielkie za pomoc , temat do zamkniecia.

Thanks ,

Gość pemergency
Opublikowano
" Skoro, Twoja yellow donosiła to sam sobie odpowiedziałeś na pytanie... "

Yellow tak , ale kto wie jak np z Cobalt ... Wiec jednak nie odpowiedzialem sobie na pytanie . Ale to nie ma znaczenia . Wracajac do tego aby nie odlawiac , cuz z mojej strony akwarystyka troche inaczej wyglada , a wiec odlowie a z czasem znajda mlode dom .

Dzieki wielkie za pomoc , temat do zamkniecia.

Thanks ,

Tak zauważyłem, pozdrawiam serdecznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.