Skocz do zawartości

Usuwanie grybych rys z szyb akwarium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fakt. Z profilem nie da się tego zrobić. Przerobiłem temat,narobiłem soczewek i skończyło się na sprzedaży baniaka za pół darmo bo nie mogłem patrzeć na efekt mojej pracy.

• Dziękuję 1
Opublikowano

Dzięki panowie! Ja właśnie kupiłem za pół darmo a że zapłaciłem kolesiowi z góry przez paypal na ebaju plus wynająłem busa żeby po nie dojechać to nie chciałem pajacować i prosić o zwrot kasy, do tego miałem jeszcze nadzieje że po zalaniu nie będą widoczne z sofy , niestety stało sie inaczej :( Czy widział ktoś jak wygląda takie akwa od tylnej szyby?

Opublikowano

Efekt ustawienia szkła tyłem do przodu może być ciekawy i dać fajny efekt przestrzenny ale pokrywa bedzie wyglądała kiepsko. Ciężko wybrnąć z tego tak żeby wyszło fajnie.proponuje przełknąć gorzka pigułkę i poszukać samego szkła w lepszym staniem

• 1 rok później...
Opublikowano

Właśnie takiej informacji szukałem.

Mam zbiornik 240l z porysowaną szybą profilowaną.

Teraz to przyjrzę się tylnej szybie i jak będzie w dobrym stanie to odwrócę baniak. Problem pokrywy rozwiąże stolarsko :). Ładny projekt, dokładne wykonanie i kilka warstw farby / lakieru i będzie dalej cieszyć oko.

Opublikowano

Ale jak masz zwykłą pokrywe to spoko, jarzeniówki są zawsze fatalnie usytułowane z tyłu, w przypadku odwrócenia oświetlenie będzie bardziej z przodu.