Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze :)

Rozwinę temat o Arkuszowej.

Po 15 grudnia zrobiłem sobie wypad do stolicy w celu wiadomym - pyszczaki.

Odwiedziłem Barakude na ulicy Przemysława 30a. Byłem tam trzy lata temu. Ceny ryb były konkurencyjne min. za Melanochromis parallelus zapłaciłem 6zł za szt. Teraz ceny podobne ja w Discusie, a wybór mizerny.

Wspomniany wyżej Iquitos. Odradzam w ogóle tam jechać. Zamiast patrzeć na akwaria patrzyłem na podłogę, gdzie są rury kanalizacyjne od akwariów. Tak bez żartów wybór był mizerny saulosi, red red, auratus. Ceny 12zł za szt za narybek 1,5 - 2 cm. Przegięcie.

Pozdrawiam

• Dziękuję 1
Opublikowano

W załączniki jest pdf ze zdjęciami pyszczaków (strzelałem co widziałem, więc wiktoria chyba się też pojawiła) Oczywiście wybór mają min 3x większy. Pomijałem to co mnie mniej interesowało.

Tam gdzie są nie opisane, przyjemnie by było, gdyby ktoś zidentyfikował.

Udało się komuś zidentyfikować te żółte maluchy nie opisane lub inne?

pyszczaki-discus.pdf

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ostatni post ze stycznia więc nieaktualne. Był ktoś ostatnio w Discusie bo piątek-sobota wybieram się do stolicy po ryby a nie wiem czy warto tam jechać. Może polecicie jakiś inny sklep w W-wie?

Opublikowano

Ostatnio byłem dwa miesiące temu. Oferta prawie identyczna jak w załączniku scandinavia.

Jak jechać to w piątek po południu. Wtedy jest dostawa.

Ja w Warszawie nic nie polecę prócz Diskusa.

Ps. Jak chcesz więcej informacji to napisz mi na pw.

Opublikowano
Ostatni post ze stycznia więc nieaktualne. Był ktoś ostatnio w Discusie bo piątek-sobota wybieram się do stolicy po ryby a nie wiem czy warto tam jechać. Może polecicie jakiś inny sklep w W-wie?

Jeżeli interesuje Cię coś konkretnego to daj znak. Jutro mogę sprawdzić bo Discus-a mam na rzut kamieniem od domu :-)