Akwarium 112l od A do Z
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez kamilxd · Opublikowano
Witam koledzy p Mam pytanko jaki klej do przyklejania skał z styropianu ponieważ robię sobie modułu skalne na dno akwarium bym chciał je przykleić . Oczywiście będę opalone opalarka i na to zaprawa Ceresit i farba akrylowa naszego kolegi Eco -
Przez Vrzechu · Opublikowano
Dzięki @Andrzej Głuszyca i @jaras Oczywiście akwarium podoba mi się bardzo ale miło przeczytać Wasze miłe słowa, szczególnie po trwającym prawie rok tworzeniu tego zbiornika 🍻 -
Przez jaras · Opublikowano
Zdecydowanie, moim zdaniem, ta obsada nie będzie działała na dłuższą metę. Dlaczego - metriaclima fainzilberi jest totalnym agresorem i nie da się ich połączyć z łagodnymi rdzawymi, czy też perlmuttami, które są zbyt małe, a protomelas też będzie miał przerąbane, bo jest raczej łagodny. Maingano raczej da sobie radę, ale będzie stale wojna w akwarium. Rób co chcesz i podziel się proszę na forum wynikami. Kibicuję! -
Przez jaras · Opublikowano
Świetnie to wszystko wygląda. No i ta obsada - super dobrana! -
Przez Andrzej Głuszyca · Opublikowano
Akwa...bajkowe. Po prostu super. Lubię takie klimaty. -
Przez SzyjaXDDD · Opublikowano
Cześć, obsadę już mam w 240l Saulosi Labeotropheus trewavase MC fainzilberi kirondo z samcami bb i mc wszystko młode po 10szt oprócz kirondo , tam mam dwa samce i 7 samic 150x50 to max jaki moge mieć , miało być 70cm wysokie ale jednak jak podliczyłem stelaż to 65 wystarczy, gdybym mógł to i wziął bym 200x70x60 ale no niestety.. także myślę że akurat wysokość jak sobie zrobie pod siebie nie pod ryby to nie zdechną(żartobliwie oczywiście), jak skończę to wrzucę foto😁 -
Przez Vrzechu · Opublikowano
@marcin73m 🍻 jak ten zbiornik się trochę "uleży" to planuję postawić coś w sypialni 😅 ale to będzie litrażowo zdecydowanie mniejszy projekt 🙂 no i czas jego powstawania oraz kierunek biotopowy jeszcze bliżej nieokreślony 🙂 -
Przez marcin73m · Opublikowano
No to mamy szczęśliwy finał tej akwarystycznej przygody, ryby pływają i wyglądają na zadowolone, pozostaje cieszyć się tym widokiem i obserwować jak dorastają i pięknieją Tak jak napisał @TomekT - liczymy na nierzadkie aktualizacje ☝️ P.S. Będzie mi brakowało tych konsultacji, dawały ogromną satysfakcję no i świetnie się przy tym bawiłem. Nie znajdziesz miejsca na jakiś kolejny baniak?
-
Tematy
-
Grafiki
Rekomendowane odpowiedzi