Skocz do zawartości

O.S.I. Prostar Maintenance Flakes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli to coś nowego a wiadro to pisałbym się. Ale nie kupię całego kubła nie ze wzgl. na cenę tylko że sypałbym latami i pokarm zmarnuje się.

Opublikowano
Jeśli to coś nowego a wiadro to pisałbym się. Ale nie kupię całego kubła nie ze wzgl. na cenę tylko że sypałbym latami i pokarm zmarnuje się.

Dokładnie, jestem takiego samego zdania. Jeżeli wiaderko zostanie "rozporcjonowane" oczywiście piszę się na zamówionko.

Pzdr.

Opublikowano

Prosta sprawa kolega lukaszzsch napisał, że może się podjąć podzielenia zróbmy listę kto ile chce i jeżeli kolega nadal jest gotowy się podjąć niech wyliczy ile każdy ma wpłacić przelewamy kasę i kupujemy. Ja bym się podjął ale nie mam dostępu do wagi dokładnej.

Opublikowano
sorry, jeszcze jedno . O.S.I. bardzo krytyczne podchodzi to rozpowszechnionego w Polsce "konfekcjonowania" pokarmu, kazdy taki przypadek mamy zglaszac do USA. Firma zastrzega sobie prawo wykorzystania drogi prawnej , uwazajac "konfekcjonowanie " za proces naruszacy prawa do marki. Chodzi o wlasnosci pokarmu ale tez o przypadki jakie mialy miejsce z innymi markami, gdzie "konfekcjoner" zamiast znanej marki "pomylil" sie i sprzedawal pokarm Made in garaz/china jako markowy "konfekcjonowany" pokarm .

Jeśli pani Monika przymknie na to oko, to i ja się piszę.Jest to jeden z dwóch pokarmów w płatkach którym karmie swoje bestyjki.

Podzielić i wysłać mogę bezproblemowo.Zwrot za pokarm i wysyłkę tylko ;)

Opublikowano

No i super ja myślę, że my jako użytkownicy a nie dystrybutorzy możemy z pokarmem zrobić co chcemy Pani Monika przecież sprzeda całe wiadro a co my z nim zrobimy to już jej chyba wszystko jedno :) chyba, że nie to się zaraz okaże.

Opublikowano

Ja też bym wziął 300g.

Czyli jak kupimy "wiaderko" pokarmu i je rozdzielimy pomiędzy kilka osób nikt nie będzie tego nikomu sprzedawał ani markował opakowania pokarmu logo O.S.I to przestępstwa nie popełnimy :)