Skocz do zawartości

Acei + 109 bastardów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.ciekawa sytuacja mnie spotkała z moją Acei właśnie.rybka jest dostana dorosła i zdrowa, na razie jest samotna ponieważ młodych szkoda mi było kupować bo zanim kurduple będą się mogły do niej zabrać to z pół roku musiało by minąć pewnie..pozostałe ryby to nimbochromisy ( polistygma i venustus) ale ich bym raczej nie podejrzewał, mam jeszcze stadko lombardzkich w tym samiec alfa który trzęsie całym akwa (dopóki nimbo nie podrosną :D) no i stadko caurelusów z dużym samcem.Moje pytanie w tym przydługawym poście brzmi: Z kim? i czy ktoś miał podobną ilość bastardów?wg mnie sporawo a liczyłem odławiając więc o pomyłce nie ma mowy..narodziły sie w kotniku 60L obecnie nieznana ich liczba pływa w 720L( przyznaje że wrzuciłem je na pożarcie, aż furkotało jak je wrzucałem) ale pewnie kilkanaście się i tak niestety ostanie...pozdrawiam

Opublikowano

ale że czemu??:P wszystko co napisałem jest zgodne z prawdą i stanem faktycznym:D , no troszkę żeby się jutro nie rozchorować lekarstw zażyłem, ale delikatnie..

Opublikowano
witam.ciekawa sytuacja mnie spotkała z moją Acei właśnie.rybka jest dostana dorosła i zdrowa, na razie jest samotna ponieważ młodych szkoda mi było kupować bo zanim kurduple będą się mogły do niej zabrać to z pół roku musiało by minąć pewnie..

Ja też czasami piszę troszkę chaotycznie, ale tego to już nie ogarniam:D

Opublikowano

ehhh no dobra:) Acei jest jedna samica, samców brak.z kimś musiała się więc puścić jak sądzę. zdaje się że młode w świecie zwierząt z mieszanych gatunków zwą się bastardami.więc moja acei donosiła takowych 109 dokładnie co jest wynikiem z tego co mi wiadomo ponad przeciętnym...moje pytanie czy miał ktoś podobną ilość i kto waszym zdaniem może być tatusiem:0 to wszystko:)