Skocz do zawartości

slawekrad

Użytkownik
  • Postów

    20
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

10

Kontakt

  • Strona URL
    http://www.sradziszewski.ubf.pl
  1. slawekrad

    Zmiana Oswietlenia

    Bardzo fajny baniak
  2. idziesz w dobrą stronę:) oceniam na 6
  3. jest całkiem całkime oceniam na 6
  4. slawekrad

    450 Cactusa

    ładnie, ładnie podoba mi się
  5. choć roślin nie lubię w takich akwariach ale jest fajnie
  6. slawekrad

    akwarium

    oceniam na 5 bo za roślinami średnio przepadam w takich akwa
  7. podsumowując maingano i saulosi mogą razem byc http://www.sradziszewski.ubf.pl
  8. bardzo fajny baniak!!
  9. slawekrad

    PARVUS

    Fajny zbiornik daje 8 pkt
  10. slawekrad

    sól

    a ja jednak dodałem tej soli i rybcie przestały sie ocierać. Dzięki za wszystkie odp.
  11. slawekrad

    sól

    a na jakiej podstawie twierdzisz. że pokarm Tropikala nie jest dobry?
  12. slawekrad

    sól

    Ryby karmie TROPICAL MALAWI, TROPICAL - SPIRULINA FORTE 36%, SERA GRANUGREEN i pokarmy mrożone Malawi mix i larwy wodzenia. Parametrów wody już jakiś czas nie mierzyłem, więc aktualnych nie znam. miesiąc temu PH 7,4 Twardość 16 °n a temperaturę utrzymuje na poziomie 25 stopni. Dziękuje za dotychczasowe odpowiedzi.
  13. slawekrad

    sól

    Witam. Zauważyłem, że pyszczaki mi się ocierają o skały. Słyszałem, że w takich przypadkach należy dodać soli do wody. Czy może to być sól niebieska akwariowa firmy Deko-art? Akurat taką ma w domu. Dzięki za odpowiedzi.
  14. slawekrad

    pokarm mrozony

    No to chyba będę dalej rozmrażał pokarm przed podaniem. Dzięki za odpowiedzi.
  15. slawekrad

    pokarm mrozony

    Czy należy wrzucać do akwarium karmiąc pyszczaki zamarzniętą kostkę z pokarmem czy najpierw należy ją rozmrażać? Ja do tej pory zawsze rozmrażałem pokarm przed podaniem, ale pływa wtedy tak mało drobnicy, że się zastanawiam czy wrzucać prosto z zamrażalnika całą kostkę. Co mi doradzicie? Dzięki za odp.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.