Jump to content

Czegoś mi tu brakuje ?


Damian780425
 Share

Recommended Posts

Damian780425

Witam


Rozmyślam nad dołorzeniem jeszcze jednego gatunku .

Powinien być jak najbardziej niebieski i z preferencjami żywienia od wszystko zjem do lubię mięsko :-)


Może ktoś podsunie jakieś propozycje .


Pozdrawiam

Link to comment
Share on other sites

A ja tradycyjnie polecam maingano ! Przepiękne niebieskie kolory ma ta ryba i często jest nie doceniana i zapominana przez malawiastów ;-).

Link to comment
Share on other sites

Polecam mojego parallelusa. Masz słusznych rozmiarów zbiornik, który szkoda tracić na oklepane maingano. IMHO samiec ładniejeszy, a samica bardzo orginalna i nie podobna praktycznie do żadnej innej ryby z Malawi.

Link to comment
Share on other sites

Masz słusznych rozmiarów zbiornik, który szkoda tracić na oklepane maingano.


Nigdy nie zrozumiem takiego stwierdzenia. Ryba jest piękna, a to że dobrze rozpowszechniona to jakiś problem? Ujmuje jej to urody? Ja moich maingano za nic bym nie oddał.

Link to comment
Share on other sites

Masz akwarium 120cm długie do którego Twoie maingano pasuje, ale kolega ma dłuższe akwarium gdzie wybór jest większy. Co tu jest do rozumienia? Czy idąc Twoim tokiem rozumowania koledzy posiadający zbiorniki 250cm i dłuższe również powinni się skupić na maingano i salousi bo są ładne?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.