-
-
By Pikczer · Posted
A jak chcesz to rozpuść pół łyżeczki. Nie zaszkodzi a się pobawisz. Ostrożnie z tą z JBL bo jak raz dałem pełną dawkę to mi nagle padło kilka ślimaków. A rybom zebrało się jak zwykle na gody. Ja czasami jak nie zapomnę to coś tam dodaję ale nigdy pełnej dawki. Skoro kupiłeś to ciut dodaj w ramach ćwiczeń -
By Pikczer · Posted
A ja używałem od dawna i nadal czasami dodaje bakterie w proszku Azoo, są dwa rodzaje. Też Azoo w płynie używałem, fajnie śmierdzi Prodibio BioDigest też ciekawe i używam. Raz na około 2 miesiące coś tam przy okazji dorzucam. Tak w razie "w" albo jak coś mi się wygląd wody nie podoba. No i działa to wszystko lepiej niż planowałem. Może miks bakterii tak działa. Wlej, wsyp jakiekolwiek normalne bakterie, może to ruszy normalnie. Nie zaszkodzi jak dasz za dużo. -
-
By danielj · Posted
Nawet przy rybach z odłowu nie trzeba nic używać przy parametrach jakie podałeś, przy jaworznickiej wodzie (kh8,0-8,2 Ph 7,9-8,2) nic nie dodawałem i ryby czuły się doskonale. -
By pulpet · Posted
Dla mnie wybarwiający się samiec. Zaczyna się to bardzo różnie w czasie. U mnie rekordzista zaczął się barwić prawie po roku. Dwa inne samce z tego źródła wybarwily się praktycznie natychmiast po zarybieniu, a ten po prawie roku nagle zaczął rosnąć i się wybarwiać. Dałbym sobie rękę uciąć, że samica. I bym teraz nie miał ręki 😀 -
By Bezprym · Posted
Jest jeszcze @Aqua-Dreams w Bydgoszczy -
By Bojar · Posted
Popieram po stokroć. Ja startowałem na samych Prodibio Biodigest i odrobince pokarmu. Też dało radę -
By ziemniak · Posted
Witam, teraz są cieplejsze dni, więc rozważ wysyłkę. Szczerze polecam http://www.tanganikamalawi.pl/ Nie słyszałem złych opinii. Jak na google wpiszesz "tanganika malawi żory" to wyskakują opinie 5,0. Jeśli chcesz osobiście odebrać to najbliżej Ciebie przychodzi mi do głowy: @HodowlaPyszczakówToruń Ta osoba przyjaźni się z kilkoma klubowiczami i zaopatruje się głównie/tylko w Czechach od cenionego tutaj hodowcy. Adres na fb: https://www.facebook.com/hodowlapyszczakowtorun/ -
-
-
Topics
-
-
Images
Recommended Posts