Announcements
-
-
By Grosso91 · Posted
Panowie w przypadku dostarczenia ryb przez Martina do Torunia odbiór osobisty czy będziecie za opłatą w stanie wysłać blablacarem? Pozdro -
By Mróz · Posted
U mnie już jest 😉 Niezdecydowanym polecam. Jako że blisko 7 lat pracowałem w drukarni potrafię docenić przyzwoity druk, falc i szycie 😉 Dobra robota Panowie!! -
-
By pulpet · Posted
Jak napisałem dokładnie tak zrobię. Dzięki za podpowiedź. Ogólnie jak coś się dziwnego dzieje każdy pomysł może być trafiony w 10. Ogólnie po zmianie cyrkulacji zauważyłem podniesiony apetyt na glony u całej załogi. Wcześniej intensywnie gryzły tylko Acei reszta jakby jednym zębem. A dzisiaj każda ryba młóci z kamieni jak glonojad. Może coś nowego zaczęło rosnąć, albo sam już nie wiem. Ogólnie młode akwarium i akwarysta młody stażem w tym biotopie. Pewnie jeszcze nie raz coś mnie zdziwi i zaniepokoi. Fajnie, że jest miejsce, gdzie można zapytać. Jeszcze raz dzięki -
By AndrzejGłuszyca · Posted
Większość pokarmów firmy Hikarii trzeba namaczać . Te które stosujesz nie ma potrzeby. Rzuć okiem na poniższe tematy: -
By AndrzejGłuszyca · Posted
Kryll jest z natury wysokobiałkowym pokarmem ale nie twierdzę ,że on jest tego przyczyną. Acei nie jest rybą mięsożerną i być może ten pokarm jest przyczyną tego o czym napisałeś. Kiedyś miałem podobny problem i właśnie Kryll ( ale innej firmy) powodował takie zachowania. Odstawiając go na tydzień nic nie ryzykujesz a wręcz odwrotnie. Obserwuj a sam się przekonasz czy to ma wpływ czy nie na ich zachowanie. -
By tom77 · Posted
Dzięki za inicjatywę. Będę stałym czytelnikiem. Zamówienie oczywiście wysłałem. 👍 -
By rabczanin · Posted
Oj znam ten ból, mnie całe plecy napier....lają od szorowania przez sobotę kamieni do akwarium 😄. -
By pulpet · Posted
Gdzieś ktoś pisał, żeby namaczać granulaty, ale mam wszystko 1 mm, a ryby Maingano 4 cm + a reszta od 6 cm do 10. Aż takie francuskie pudle z tych pysi by były? W innych akwa neony młócą granulat 2 mm i nie kaszlą. Prawda to czy mit?
-
-
Topics
-
-
Images
Recommended Posts